VERBOUWEN

Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten is al jaren dé aannemer voor het verbouwen en renoveren van huizen, woningen en winkels in Hilversum en omstreken.  Of het nu gaat om het aanleggen van een dakterras, complete verbouwingen van appartementen, of om badkamers en keukens: bij
ons bent u op het juiste adres. In overleg met u kunnen wij elke verbouwing met succes opleveren. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw verbouwing voorbij voordat u er erg in heeft. Van het begin tot het einde leveren wij de juiste service. Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten kan u helpen door bijvoorbeeld uw vergunning aan te vragen bij de gemeente, maar ook met het ontwerp van uw verbouwing. Wij geven u veel tips, bouwkundig advies en een creatieve kijk op uw ontwerp. Bovendien helpen wij u met het kiezen uit alle mogelijkheden die u heeft.

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bouw en Onderhoudsbedrijf T. Schouten is er voor al uw aanbouw, verbouw en renovatie werkzaamheden!
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via onderstaand telefoonnummer.

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen en belt u ons liever? Dat kan, via onderstaand telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen. Nemen wij de telefoon niet op? Spreek dan even een boodschap in en laat u naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 07:00 T/M 21:00

06-52715652

E-MAIL ONS

Geen tijd om te bellen? Stuur dan een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl of vul het contact formulier in.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.