RENOVATIE

Is uw oude woning of bedrijfspand in Hilversum of omstreken toe aan een opknapbeurt? Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten zorgt er voor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Aannemer Tim Schouten zorgt middels een renovatie dat uw oude karakteristieke woning of bedrijfspand weer voldoet aan de huidige standaard.

Wat houdt een renovatie in ?

De prachtige panden die Hilversum of omstreken rijk is verdienen een goed onderhoud. Renovatie is een grondige manier van zulk onderhoud, waarbij een gedeelte of de complete woning vernieuwd wordt, en de karakteristieken hersteld worden. Zo voldoet uw woning of bedrijfspand weer aan de huidige standaard van huizen maar houdt het de karakteristiek van een woning in Hilversum of omstreken. Een renovatie in Hilversum kan gedaan worden om de veiligheid van de woning te waarborgen, maar vaak wordt er ook vanuit een esthetisch oogpunt een renovatie aangevraagd. U kunt bij ons aannemersbedrijf voor de volgende renovatie's terecht.

- Woning renovatie
- Kantoorrenovatie
- Gevelrenovatie
- Dakrenovatie
- Badkamer
- Keukenrenovatie

Interesse in een renovatie project van uw woning?

Wellicht zit u al langer met het idee om uw woning door middel van een renovatie op te laten knappen. Of misschien wilt u wel eens weten hoeveel een renovatie zou kosten. Voor beide en andere gevallen wat betreft uw woning renovatie in Hilversum kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 06-52715652. Ook kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier.

 

FACEBOOK

Wij zijn ook te vinden op facebook. Bekijk onze site door te klikken op onderstaande link.

ADRESGEGEVENS

Tim Schouten

Johan de Wittstraat 47
1215GV, Hilversum

BEL ONS

T : 035 - 6851317
M : 06 - 52715652

EMAIL

info@schoutenbouwhilversum.nl