RENOVATIE

Is uw oude woning of bedrijfspand in Hilversum of omstreken toe aan een opknapbeurt? Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten zorgt er voor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Aannemer Tim Schouten zorgt middels een renovatie dat uw oude karakteristieke woning of bedrijfspand weer voldoet aan de huidige standaard.

Wat houdt een renovatie in ?

De prachtige panden die Hilversum of omstreken rijk is verdienen een goed onderhoud. Renovatie is een grondige manier van zulk onderhoud, waarbij een gedeelte of de complete woning vernieuwd wordt, en de karakteristieken hersteld worden. Zo voldoet uw woning of bedrijfspand weer aan de huidige standaard van huizen maar houdt het de karakteristiek van een woning in Hilversum of omstreken. Een renovatie in Hilversum kan gedaan worden om de veiligheid van de woning te waarborgen, maar vaak wordt er ook vanuit een esthetisch oogpunt een renovatie aangevraagd. U kunt bij ons aannemersbedrijf voor de volgende renovatie's terecht.

- Woning renovatie
- Kantoorrenovatie
- Gevelrenovatie
- Dakrenovatie
- Badkamer
- Keukenrenovatie

Interesse in een renovatie project van uw woning?

Wellicht zit u al langer met het idee om uw woning door middel van een renovatie op te laten knappen. Of misschien wilt u wel eens weten hoeveel een renovatie zou kosten. Voor beide en andere gevallen wat betreft uw woning renovatie in Hilversum kunt u contact met ons opnemen. 

Bouw en Onderhoudsbedrijf T. Schouten is er voor al uw aanbouw, verbouw en renovatie werkzaamheden!
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via onderstaand telefoonnummer.

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen en belt u ons liever? Dat kan, via onderstaand telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen. Nemen wij de telefoon niet op? Spreek dan even een boodschap in en laat u naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 07:00 T/M 21:00

06-52715652

E-MAIL ONS

Geen tijd om te bellen? Stuur dan een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl of vul het contact formulier in.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.