Onderhoud

Wil jij graag werken in de bouw? Neem dan contact met ons op!

schoutenbouw hilversum

Onderhoud

Bent u opzoek naar een aannemersbedrijf dat u in de buurt van Hilversum en omstreken kan helpen met het onderhoud van bijvoorbeeld uw dak? Heeft u bepaalde wensen waar het bedrijf aan moet voldoen en wilt u deze wensen bespreekbaar maken? Dat kan, want bij Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten in Hilversum werken wij aan de hand van uw eisen.

Onderhoud is een essentieel onderdeel voor de levensduur van een woning of bedrijfspand en speelt een belangrijke rol in het comfort hierbinnen. Kies daarom voor de ervaren diensten van Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten en laat uzelf ontzorgen bij uw onderhoudswerkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote onderhoudswerkzaamheden aan appartementen complexen, kantoren, winkels en woningen. Want hoe groot of klein uw klus ook is, wij dragen zorg voor een vakkundige uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden.

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden. Of stuur een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl

 

BEREIKBAAR VAN 07:30 T/M 21:00

06-52715652

Stuur bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Adres