Home

Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten

Welkom op de website van Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten, uw aannemer in Hilversum en omstreken. Op deze website kunt u nader kennismaken met al onze diensten. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij gaan graag met u om de tafel om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen en ideeën uit te werken tot een bouwplan op maat.

  • Aanbouw & Verbouw

    Opzoek naar een aannemer om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten is al jaren de aannemer in Hilversum voor het verbouwen en renoveren van uw woning of bedrijfspand in Hilversum en omstreken. Of het nu gaat om de verbouwing van uw woon/badkamer of misschien het plaatsen van een nieuwe keuken? Wij als aannemer in Hilversum kunnen al uw wensen waar maken.

  • Onderhoud

    Opzoek naar een aannemer om uw woning of bedrijfspand te onderhouden? Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten verricht alle onderhoudswerkzaamheden. Bij het voorkomen van achterstallig onderhoud is het goed om een aantal zaken in de gaten te houden en na te lopen. Bijvoorbeeld het onderhoud aan kozijnen, vertonen uw kozijnen rotte delen? Zorg er dan voor dat u deze tijdig laat vervangen.

  • Renovatie

    Opzoek naar een aannemer om uw woning of bedrijfspand te renoveren? Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten is gespecialiseerd in het renoveren van jaren 30 woningen! Renoveren lijkt veelal ingrijpender dan het is. Maar er is niets mooier dan uw eigen huis om te toveren tot uw droomhuis. Als aannemer hebben wij een simpele kijk op " goed en juist verbouwen ". Dit betreft meer dan alleen de juiste vaklui aan het werk te zetten.

BEREIKBAAR VAN 07:00 T/M 21:00

06-52715652

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen en belt u ons liever? Dat kan, via onderstaand telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen. Nemen wij de telefoon niet op? Spreek dan even een boodschap in en laat u naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 07:00 T/M 21:00

06-52715652

CONNECT WITH US

E-MAIL ONS

Geen tijd om te bellen? Stuur dan een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl of vul onderstaand contact formulier in.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.