ONDERHOUD

Onderhoud in Hilversum

Bent u opzoek naar een aannemersbedrijf dat u in de buurt van Hilversum en omstreken kan helpen met het onderhoud van bijvoorbeeld uw dak? Heeft u bepaalde wensen waar het bedrijf aan moet voldoen en wilt u deze wensen bespreekbaar maken? Dat kan, want bij Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten in Hilversum werken wij aan de hand van uw eisen. 

Onderhoud is een essentieel onderdeel voor de levensduur van een woning of bedrijfspand en speelt een belangrijke rol in het comfort hierbinnen. Kies daarom voor de ervaren diensten van Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten en laat uzelf ontzorgen bij uw onderhoudswerkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote onderhoudswerkzaamheden aan appartementen complexen, kantoren, winkels en woningen. Want hoe groot of klein uw klus ook is, wij dragen zorg voor een vakkundige uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden.

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bouw en Onderhoudsbedrijf T. Schouten is er voor al uw aanbouw, verbouw en renovatie werkzaamheden!
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via onderstaand telefoonnummer.

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen en belt u ons liever? Dat kan, via onderstaand telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen. Nemen wij de telefoon niet op? Spreek dan even een boodschap in en laat u naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 07:00 T/M 21:00

06-52715652

E-MAIL ONS

Geen tijd om te bellen? Stuur dan een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl of vul het contact formulier in.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.