Aanbouw

Wil jij graag werken in de bouw? Neem dan contact met ons op!

2017-01-10-photo-00000099

Aanbouw en uitbouw ; wat is het verschil ?

Aanbouw en uitbouw zijn twee woorden die vaak voor hetzelfde gebruikt worden. Namelijk voor een constructie - in directe verbinding met het woonhuis - die tegen de bestaande woning wordt aangebouwd.

In de praktijk zijn een aanbouw en een uitbouw echter twee verschillende dingen. Met bijvoorbeeld een gemetselde aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toe. Die kan vervolgens wel met een deur in verbinding staan met de originele woning. Kiest u voor een uitbouw, dan vergroot u een al bestaande ruimte in uw woning. Zo kunt u de keuken uitbouwen of kunt u uw woonkamer uitbouwen.

Deze exclusieve verbouwingen kan Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten prima voor u verzorgen.

Gedegen advies over aanbouw en uitbouw

Omdat een aanbouw en een uitbouw verschillende dingen zijn, worden er ook verschillende eisen aangesteld in het Bouwbesluit. Aannemersbedrijf Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarom kunnen we u goed adviseren en komt u niet voor verassingen te staan wanneer de bouw al begonnen is. Denkt u bijvoorbeeld aan een grote aanbouw met tuindeuren en kunststof kozijnen, dan weten wij hoe het geregeld moet worden met de ventilatie, die isolatiewaarde en de plafondhoogte. Denkt u aan een uitbouw met een lichtstraat, dan weten wij hoeveel daglicht dit minimaal moet opleveren en hoe het zit met de brandveiligheid.

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Contact

Een vrijblijvende offerte of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden. Of stuur een E-mail naar info@schoutenbouwhilversum.nl

 

BEREIKBAAR VAN 07:30 T/M 21:00

06-52715652

Stuur bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Adres