AANBOUW

Aanbouw en uitbouw ; wat is het verschil ?

Aanbouw en uitbouw zijn twee woorden die vaak voor hetzelfde gebruikt worden. Namelijk voor een constructie - in directe verbinding met het woonhuis - die tegen de bestaande woning wordt aangebouwd.

In de praktijk zijn een aanbouw en een uitbouw echter twee verschillende dingen. Met bijvoorbeeld een gemetselde aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toe. Die kan vervolgens wel met een deur in verbinding staan met de originele woning. Kiest u voor een uitbouw, dan vergroot u een al bestaande ruimte in uw woning. Zo kunt u de keuken uitbouwen of kunt u uw woonkamer uitbouwen. 

Deze exclusieve verbouwingen kan Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten prima voor u verzorgen.

Gedegen advies over aanbouw en uitbouw

Omdat een aanbouw en een uitbouw verschillende dingen zijn, worden er ook verschillende eisen aangesteld in het Bouwbesluit. Aannemersbedrijf Bouw- en Onderhoudsbedrijf T.Schouten is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarom kunnen we u goed adviseren en komt u niet voor verassingen te staan wanneer de bouw al begonnen is. Denkt u bijvoorbeeld aan een grote aanbouw met tuindeuren en kunststof kozijnen, dan weten wij hoe het geregeld moet worden met de ventilatie, die isolatiewaarde en de plafondhoogte. Denkt u aan een uitbouw met een lichtstraat, dan weten wij hoeveel daglicht dit minimaal moet opleveren en hoe het zit met de brandveiligheid.

Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

 

FACEBOOK

Wij zijn ook te vinden op facebook. Bekijk onze site door te klikken op de onderstaande link.

ADRESGEGEVENS

Tim Schouten
Johan de Wittstraat 47
1215 GV, Hilversum

BEL ONS

T : 035 - 6851317
M : 06 - 52715652

EMAIL

info@schoutenbouwhilversum.nl